fbpx

Cursus Nederlands

Wil je Nederlands leren en woon je in de omgeving Wassenaar of Oegstgeest? Doe dan een cursus Nederlands bij mij, Patricia, van UNITXT & taal. De cursussen Nederlands vinden face-to-face plaats in Oegstgeest én online, in kleine groepen. Naast de cursussen organiseer ik regelmatig uitstapjes of borrels in de buurt van Wassenaar en Oegstgeest om elkaar beter te leren kennen en natuurlijk om beter Nederlands te leren! Ook bied ik regelmatig conversatiecursussen aan op diverse niveaus, in Oegstgeest.

Focus op spreken

In mijn cursussen, zowel in Oegstgeest als online, ligt de focus op spreken. We oefenen veel conversatie, en je oefent lezen, luisteren en schrijven zoveel mogelijk thuis. Ik help je met de zinsconstructie, uitspraak en voor jou belangrijke woordenschat opbouwen. Ook door de uitstapjes en borrels leer je beter spreken. En je leert je medecursisten kennen uit Wassenaar en Oegstgeest, en uit de rest van Nederland en de wereld!

Conversatieclub Oegstgeest

Ben je beginner en wil je zo snel mogelijk starten met Nederlands leren? Of spreek je al wat Nederlands en wil je oefenen? Interessant als je in de buurt woont van Wassenaar of Oegstgeest, want ik organiseer iedere vrijdagmorgen in Oegstgeest de Conversatieclub op twee niveaus. De conversatieclub is ook leuk als je al een cursus bij mij doet en extra wilt oefenen. Het kost maar €10, stuur mij even een bericht om je op te geven!

Wat is mijn niveau?

Ik verzorg cursussen op elk niveau, van absolute beginners tot gevorderden, en examentrainingen. Weet je je niveau niet? Neem dan even contact met mij op. Je krijgt een intake en je kunt een test doen. Vaak kun je tussentijds instromen. We overleggen samen even of je extra ondersteuning nodig hebt. Mijn lessen zijn altijd maatwerk: ik pas me aan jou, en de groep, aan. Ik geef extra materiaal als je dat wilt. Niet alle cursussen staan vermeld, stuur mij even een bericht voor meer informatie!

Nederlands voor Spaans- en Portugeestaligen

Naast docent NT2 ben ik beëdigd vertaler Spaans en Portugees. Je kunt bij mij ook cursussen Nederlands doen voor Spaanstaligen, of Portugeestaligen. Natuurlijk krijg je les in het Nederlands, maar je kunt vragen stellen en uitleg krijgen in het Spaans of Portugees. Ik weet precies waarom je sommige dingen zegt, en dat kan ik snel en effectief uitleggen. Het is ook heel comfortabel om in een groep te zitten met allemaal dezelfde taalachtergrond.

Waarom UNITXT & taal?

  • Kleine groepen van max. 6 personen;
  • In Oegstgeest én online;
  • Veel individuele aandacht om nu écht goed Nederlands te leren!
  • Ik spreek Nederlands met je vanaf het begin, maar je kunt vragen stellen in het Engels, Spaans en Portugees.
  • Ik ben gecertificeerd NT2-docent met werkervaring bij gerenommeerde instituten zoals Regina Coeli (de Nonnen van Vught), Universiteit Leiden en Hogeschool Utrecht.
  • Schrijver en uitgever van de ‘Curso de neerlandés para hispanohablantes’: Nederlandse grammatica uitgelegd in het Spaans.
  • Beëdigd vertaler Spaans en Portugees. Ik weet wat het is om een taal op bijna-moedertaalniveau te leren!
Scroll to top